Hvem er jeg

Hei!

Kjenner du meg?

Jeg kan jo begynne med å fortelle deg litt.

 
Mitt navn er Malin Holthe og er bosatt i en liten by med navnet Steinkjer, som ligger i Trøndelag.
 
Jeg er utdannet adjunkt med hovedvekt på faget historie. Jeg har nå jobbet som faglærer i samfunnsfagene, KRLE og norsk ved Steinkjer Montessoriskole i noen år. Det siste året har jeg i tillegg startet på videreutdanning innen kunst og håndverk, da med fokus på det digitale løftet skolesystemet nå er inne i.  
 
Universitetsutdanningen min begynte ved NTNU i 2006, med en bachelor i middelalderkunnskap. Her ble jeg to år ekstra, for å bygge på med andre fag som; nyere historie, geografifag, kulturminnefag og religionstudier. 
 
 
Under studietiden begynte jeg å jobbe som guide ved museene Egge og Stiklestad. På Stiklestad jobbet jeg som guide på museets langhus fra vikingtiden. Stiklestad er et kultursenter som har som oppgave å formidle Olavsarven. På Egge museum har jeg jobbet som guide med hovedvekt på lokalhistorie, vikingtid, 1700- til 1900 tallets jordbrukhistorie, samt jobbet med museets “gammeldagsunger” som er et undervisningsprogram for barn mellom 7  til 11 år.  
 
Da jeg flyttet til Steinkjer sammen med min samboer, begynte jeg å studere ved Nord Universitet. Her tok jeg fagene kulturminneoppsyn, kartlære, GIS i arealplan og Geografisk informasjonsbehandling. 
I 2013- 2014 deltok jeg i Innovasjon Norges program “Alkymisten”, med hovedvekt på videreutvikle min bedriftside rundt Historiskemeg. 
Jeg håper at mine  erfaringer kan bli nyttig, når jeg nå begynner å bygge opp denne siden. Målet mitt er at du skal få glede av historiefaget.

 

Colosseum i Roma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *