Hvem er jeg

Mine sterkeste perioder er nok vikingtid og middelalder.

 

Hei!

Kjenner du meg?

Jeg kan jo begynne med å fortelle deg litt.

Mitt navn er Malin Holthe og er bosatt i en liten by med navnet Steinkjer, som ligger i Trøndelag.
Jeg er utdannet adjunkt med hovedvekt på faget historie. Jeg har nå jobbet som faglærer i samfunnsfagene, KRLE og norsk ved u-trinn på Steinkjer Montessoriskole i noen år. 
Under studietiden begynte jeg å jobbe som guide ved museene Egge og Stiklestad. På Stiklestad jobbet jeg som guide på museets langhus fra vikingtiden. Stiklestad er et kultursenter som har som oppgave å formidle Olavsarven.   På Egge museum har jeg jobbet som guide med hovedvekt på lokalhistorie, vikingtid, 1700- til 1900 tallets jordbrukhistorie, samt jobbet med museets “gammeldagsunger” som er et undervisningsprogram for barn mellom 7  til 11 år.  
 
Universitetsutdanningen min begynte ved NTNU i 2006, med en bachelor i middelalderkunnskap. Her ble jeg to år ekstra, for å bygge på med andre fag som; nyere historie, geografifag, kulturminnefag og religionstudier. 
Da jeg flyttet tilbake til Steinkjer, studerte jeg ved Nord Universitet. Her tok jeg fagene kulturminneoppsyn, kartlære, GIS i arealplan og Geografisk informasjonsbehandling. 
 
I 2013- 2014 deltok jeg i Innovasjon Norges program “Alkymisten”, med hovedvekt på videreutvikle min bedriftside rundt Historiskemeg.
I oppbyggingen av denne siden vil jeg bruke erfaringene fra montessoripedagogikken, min og andres undervisning og guidingen.  Håper også at jeg får tid til å komponere egne kart og illustrasjoner etterhvert. 

 

Håper du har fått god nytte av siden min.
Med vennlig hilsen
Malin Holthe, Steinkjer, 16.08.2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *